Olemme Tampereen Lakalaivassa toimiva autojen kolarikorjaukseen ja -maalaukseen erikoistunut yritys. Taustamme pohjautuu Automaalaamo P.Kannon 2010 alkaneesta toiminnasta automaalaamon saralla kehittyen myöhemmin kolarikorjauspuolelle. Kesällä 2021 tapahtuneen yrityskaupan johdosta toimintamme painottuu yhä enemmän myös kolarikorjaukseen, nyt toimimme Valkeakoskella toimivan ST-Autokeskuksen tytäryhtiönä ja työllistämme yhdessä jo lähes 30 autoalan ammattilaista. ST-Kolarikeskus ja ST-Autokeskus muodostavat nyt yhdessä Pirkanmaalla täyden palvelun paikallisen kokonaisuuden tarjoten kolarikorjaus, maalaus, huolto- ja automyynnin palvelut. Asiakkainamme toimii niin vakuutusyhtiöt, yritykset kuin yksityishenkilötkin.

Olemme omistuspohjaltamme 100% pirkanmaalainen yritys, ja omistajat toimivat aktiivisesti yrityksen toiminnassa ja pyrimme antamaan parhaan mahdollisen palvelun asiakkaillemme. Vahva kunnia-asiamme on pitää yritys pirkanmaalaisena paikallisena toimijana. Henkilökuntamme koostuu vahvan ammattiylpeyden omaavista työntekijöistä joille laadukas lopputulos on tärkeää.

Tarjoamme Lakalaivassa vahinkotarkastus, korikorjaus ja -maalauspalvelut. Lisäksi lasinvaihdot, PDR-oikaisut ja sijaisauto löytyvät palveluistamme.

Valkeakoskella tarjoamme vahinkotarkastuspalvelut, vauriokorjaus ja -maalauspalvelut. Maalaus-ja vauriokorjaustyöt hoidamme useimmiten Lakalaivan pisteessämme. Siirrot tapahtuvat toimestamme eikä edellytä asiakkaalta toimenpiteitä. Ford-merkkihuolto, Bosch-monimerkkihuolto, lasityöt ja automyynti toimivat Valkeakoskella emoyhtiömme ST-Autokeskuksen kautta.

Tervetuloa palveltavaksi!